Якщо зробила тест на вагітність на 8 день після перенесення ембріонів (ембріотрансферу) і він негативний, чи не поспішила я з тестом?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Якщо зробила тест на вагітність на 8 день після перенесення ембріонів (ембріотрансферу) і він негативний, можливо, що через 7 днів показник буде іншим? Чи не поспішила я з тестом?

11.04.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! Після проведення ембріотрасферу Ваш лікуючий лікар дав вам чіткі рекомендації з вказаною д...

Чи може мені допомогти інсемінація замість ЕКЗ?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Чи може мені допомогти інсемінація замість ЕКЗ? ЕКЗ трохи дорого для нас, хотілось би почати з чогось простішого. Діагнози в нас такі: в мене був СПКЯ, після лапаротомії і гістероскопії не діагностується вже. Цикл нормалізувався. Є самостійна овуляція. Стимулювалася Клостилбегітом. Без результату, хоча овуляція була і візуалізувалося жовте тіло, інколи два...

Хочу зробити ЕКЗ, але перехворіла краснухою. Чи не є краснуха протипоказанням до ЕКЗ?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Хочу зробити ЕКЗ, але перехворіла краснухою. Чи не є краснуха протипоказанням до ЕКЗ?

10.04.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! Після перенесеного захворювання краснухи в організмі виробляється стійкий імунітет мінімум на 30 років, що дає можливість впевнено вагітніти без ризику захворіти під час вагітності. Проводити ЕКЗ можна після перенесеної краснухи у випадку повного видужання...

Чи після того, як перехворів двостороннім запаленням придатків (аднексит), то безплідність 100%?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Чи після того, як перехворів двостороннім запаленням придатків (аднексит), то безплідність 100%?

10.04.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! Зовсім ні. Запаленням придатків матки в різних формах хворіє велика кількість жінок, але безпліддя наступає в меншій половині пацієнток. Це залежить від виду збудника, від його агресивності і від захисних сил організму...

Я п’ятий день після підсадки ембріонів (після ембріотрансферу) і не маю ніяких ознак. Може ще зарано?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Добрий день! Я п’ятий день після підсадки ембріонів (після ембріотрансферу) і не маю ніяких ознак. Може ще зарано?

04.04.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! Поява тих чи інших відчуттів після ембріотрансферу є дуже індивідуальними. Тому відсутність очікуваних ознак ні про що не свідчить, очікуйте дня тесту...

Чи можна у Вашому Центрі зробити спермограму?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Чи можна у Вашому Центрі зробити спермограму? Бо попередньо здали і прийшов результат, що активних сперматозоїдів 5% і 76% мертвих. Чи можлива помилка, бо матеріал збирали вдома і протягом 15 хвилин було доставлено в лабораторію.

31.03.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! ...

Чи можливо зробити MICRO TESE при діагнозі синдром Клайнфельтера?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Чи можливо зробити MICRO TESE при діагнозі синдром Клайнфельтера?

31.03.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! Як спроба – можливо. Однак, оскільки с-м Клайнфельтера – це захворювання хромосомного порушення, то в яєчках може не бути сперматозоїдів. Також слід робити преімплантаційну генетичну діагностику ембріонів...

Чи є сенс додатково лікувати ендометрій, якщо він не перевищує позначки 6 мм, чи йти відразу на ЕКЗ? І чи можна з ендометрієм від 4 до 6 мм взагалі роботи ЕКЗ?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Мені 34 р., маю доньку 15 р. від попереднього шлюбу. З другим чоловіком вже 1.5 роки лікуємось, а вагітність не наступає. У мене одна маткова труба (прохідна), яєчник один і в нормі, гормони теж, інфекцій не має. Але діагностовано ендометріоз, зробили лапароскопію і гістероскопію, аналізи в нормі. З жовтня 2020 до березня 2021 на препаратах Дуфастон і Прогінова. Але ендометрій не перевищує позначки 6 мм...

Підкажіть, препарат ФТ 500 виснажує яйники чи можна його пити?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Підкажіть, препарат ФТ 500 виснажує яйники чи можна його пити?

20.03.2021 р.

ВІДПОВІДЬ:

Доброго дня! ФТ 500 – це вітамінний комплекс, зареєстрований як БАД.

20.03.2021 р.

Якщо у мене діагностовано передчасне виснаження яєчників (31 рік), чи можу я все-таки обійтися без донорської яйцеклітини і спробувати стимулювати вироблення яйцеклітин?

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ

ПИТАННЯ:

Доброго дня! Якщо у мене діагностовано передчасне виснаження яєчників і на даний момент відсутнє вироблення яйцеклітин (мені 31 рік), і я на замісній гормонотерапії...