ПІДПИСАТИСЯ:  

Відгуки

Відгуки06.10.2019 / Подяка БАГАЙЛЮК Л.Б.:

ВідгукиСтати мамою було основним бажанням п’ятьох років мого життя. І от уже скоро чотири місяці, як воно здійснилось! Я до сих пір не можу в це повірити! Скоро чотири місяці, як я стала мамою найпрекраснішої дівчинки!!! І за це я хочу висловити велику подяку Багайлюк Лесі Богданівні. Вона не тільки професіонал своєї справи, але й чудова людина!

Відгуки05.10.2019 / Подяка лікарям відділення ДРТ:

ВідгукиХочу подякувати «Прикарпатському центру репродукції людини», а зокрема Наталії Григорівні, Ользі Богданівні, Лесі Богданівні! Це надзвичайно добрі, чуйні до чужих проблем люди, професіонали своєї справи. Ми з ними пройшли важкий і довгий шлях. Вони не дали мені здатися і опустити руки, хоча я вже не вірила, що все буде добре. Але завдяки цим людям чудо сталося, і от вже п’ять місяців як я мама прекрасної донечки Соломії!

Відгуки26.08.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та ВОРОБІЮ В.Д.:

ВідгукиЩиро дякую Вам за чудове, щире відношення, за здійснення тієї найбажанішої мрії, до якої ми йшли разом, за розуміння, підтримку, за той спокій, який Ви давали щоразу, коли я так хвилювалась! У Вас надзвичайний колектив! Дуже уважний і хороший персонал, завжди старались допомогти і запитати, чи все добре, чи нічого не потрібно. Навіть лежачи в палаті, спілкуючись з іншими пацієнтками, котрі до цього спостерігались в різних центрах репродукції, я щоразу чула, що такого відношення, як у тут, у «Прикарпатському центрі репродукції людини», немає у жодному з міст. Це лише додало впевненості, що наша сім‘я зробила правильний вибір. Тому рекомендую всім, хто мріє стати батьками, хто потребує кваліфікованої лікарської допомоги і просто хорошого відношення саме «Прикарпатський центр репродукції людини»!

Ще раз ДЯКУЮ Вам усім, а особлива подяка Воробію Володимиру Дмитровичу та Яцишин Наталі Григорівні!!!

Відгуки19.09.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та всім працівникам ПЦРЛ:

ВідгукиНаталіє Григорівно, хочу щиросердечно подякувати Вам за вашу людяність, щирість, професіоналізм та увагу! Ви – просто чудо!!! Дякую Вам за Ваші золоті руки, розуміння і вміння дарувати людям радість. Ви випромінюєте лише позитив!!! Якби всі лікарі були такі розумні та добрі!!! Ви – людина, в якої великий дар від Бога! Завдяки Вам у нас народилася чарівна принцеса! Ви не уявляєте, які ми щасливі!!!

Велике дякую за турботу Лесі Павлівні, вона дуже хороший працівник, чуйний, відданий своїй роботі. Хочу подякувати ембріологу, чия робота також гіперважлива! І усім-усім працівникам ПЦРЛ!

У Вас ідеальна чистота та порядок у клініці, приємний персонал, який дуже добре відноситься до пацієнтів!

Бажаю Вам успіхів та процвітання!!!

Відгуки30.08.2019 / Подяка ЛИТВИН Н.В.:

ВідгукиЛікувалася у Литвин Н.В., дуже задоволена її роботою і підходом до своєї роботи. Практично після 4 місяців відвідувань Наталі Василівної завагітніла, чим була дуже рада за три роки подружнього життя! Дуже вдячна Наталі Василівні за її працю! Дуже приємна і хороша лікарка!

Відгуки24.08.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиДоброго дня! Хочу висловити величезну подяку Яцишин Наталії Григорівні за донечку! Ви нашій сім’ї подарували величезне щастя!!! 15.08.2019р. народилось наше янголятко на 40-му тижні з вагою 3,250. БАЖАЄМО ВАМ і колективу ПЦРЛ міцного здоров’я, професійних успіхів, гармонії, злагоди та нових досягнень!!!

З повагою, сім’я Сеничак!

Відгуки20.08.2019 / Подяка ГАЛИЦЬКІЙ Г.М. на INSTAGRAM:

Відгуки

Відгуки19.08.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки

Наталя Григорівна, безмежно вдячні Вам за те, що з Божим благословенням допомогли нам стати батьками маленького чуда (можливо не такого й маленького: вага: 4200, зріст: 54 см. Терпіння Вам у Вашій нелегкій роботі. Ми безмежно щасливі, наш маленький всесвіт з нами!

Відгуки14.08.2019 / Подяка Прикарпатському центру репродукції людини і ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиВід усієї душі хочу сказати ВЕЛИКЕ СПАСИБІ для всього Прикарпатського центру за те, що він існує і допоміг не одній парі стати батьками. А особливо висловлюю подяку лікарю з добрим серцем Яцишин Наталії Григорівні. Завдяки Вам ми двічі стали батьками. Ми маємо двох чарівних донечок, на яких чекали 10 років. І з перших спроб все в нас вдалось, одній доньці 4 рочки, другій – 2 місяці.

Наталя Григорівна, хочу щиро подякувати Вам за Вашу привітність, за Ваш професіоналізм. Бажаю Вам і Вашій родині міцного здоров’я, миру, добра й достатку, нехай те добро, що Ви робите для людей, повертається до Вас сторицею!

Відгуки13.08.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. на INSTAGRAM:

Відгуки

Відгуки10.08.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки

Рівно 3 роки тому (1 серпня) я завагітніла… Не було романтичної вечері при свічках чи чогось в цьому дусі… натомість операційна, медичний персонал і віра, віра в те, що в нас все вийде. Слід зазначити, що цьому дню передувало 6 років лікування безпліддя, 9 місяців підготовки до ЕКЗ та багато-багато втраченого часу, здоров’я, нервів, сліз і розчарувань. Тому 1 серпня 2016 року я чи не вперше була сповнена віри в позитивний результат, адже я була не одна сам на сам зі своєю проблемою, зі мною був, насамперед, мій чоловік, мій лікар Яцишин Наталія Григорівна, а також інші лікарі і медсестри. Саме підтримка рідних та лікарів, яким ти повністю довірилася, які допомагали подолати спочатку психологічні бар’єри, а вже потім займалися лікуванням, дала, як я вважаю, позитивний результат…

Через 9 місяць в нас народилася Олександра – неймовірна дівчинка, яка любить повітряні кульки, грає у футбол, ганяє на самокаті і їздить верхи на собаці!

Знаю, зараз багато подружніх пар страждає безпліддям. Але ключовим у більшості випадків залишається, на жаль, якраз слово страждає. Не потрібно страждати… сучасна медицина (маю на увазі ЕКЗ), кваліфікований медичний персонал і віра в Бога – ось найкраща формула Вашого майбутнього батьківства!

У Вас неодмінно все вийде!

Відгуки02.08.2019 / Подяка ГАЛИЦЬКІЙ Г.М.

ВідгукиХочу подякувати Галицькій Г.М. за високий рівень медичної майстерності та обслуговування! Ця лікарка є еталоном уважного відношення і медичного професіоналізму!!!

Відгуки18.07.2019 / Подяка КУХНІЙ А.А. на INSTAGRAM:

Відгуки

Відгуки17.07.2019 / Подяка лікарям Прикарпатському центру репродукції людини:

Відгуки

Хочу подякувати всім лікарям та всьому медперсоналу Прикарпатського центру репродукції людини! Всі вони роблять велику справу! Особлива подяка Яцишин Н.Г., Марцінко О.Б., Волосовському П.Р., медсестрі Лесі Павлівні. З їхньою допомогою я змогла завагітніти! Шлях до вагітності не був легкий, але вони вселяли в мене надію, що в нас все вийде. І справді, спільними силами ми добилися результату. Тепер я ВАГІТНА!!! Але і на цьому робота лікарів-професіоналів не закінчується, команда Центру допомагає і підтримує в усьому, щоб моя вагітність проходила добре. Не має таких слів, щоб висловити слова подяки. ВИ НАЙКРАЩІ, ВИ СПРАВЖНІ ПРОФЕСІОНАЛИ!!!

Відгуки04.07.2019 / Подяка Прикарпатському центру репродукції людини:

ВідгукиШановні працівники Прикарпатського центру репродукції людини. Хочу щиросердечно подякувати Вам за вашу людяність, чуйність, професіоналізм та увагу до пацієнтів! А зокрема хочу висловити велику подяку Яцишин Наталії Григорівні за її золоті руки, щире серце і вміння дарувати людям надію і втілювати її в життя. Це людина, в якої великий дар від Бога! Також висловлюю вдячність Волосовському Павлу Романовичу, Головчаку Ігору Степановичу і зокрема лікарю анестезіологу Волошкевичу Юрію Павловичу, який є уважний до пацієнтів! Усьому колективу ще раз велике СПАСИБІ! А пацієнтам не втрачати надії, вірити в Бога, довіритись лікарю і впевнено йти до своєї мети!

Відгуки03.07.2019 / Подяка СИНКЕВИЧ Л.Р.:

ВідгукиЩиро хочу подякувати Синкевич Лесі Романівні за нашу величезну мрію, 19.05.2019 у нас народився синочок! За Ваше чуйне, доброзичливе відношення, за професіоналізм, за Ваші золоті руки! Ви Лікар з великої букви, лікар від Бога!

Прийміть слова щирої подяки за бездоганну працю. Бажаємо Вам міцного здоров’я, багато енергії та чудового настрою!

Відгуки29.06.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиЩиро дякуємо Яцишин Наталії Григорівні за здійснення нашої мрії – довгоочікувану вагітність! Ви – Професіонал своєї чудотворної справи, доброзичлива, терпляча і уважна Людина! Кожній сім’ї Ви приділяєте особливу увагу і свій дорогоцінний час. Ми дуже раді, що звернулися саме до Вас! Також дякуємо Лесі Павлівні і усьому персоналу відділення за високий професіоналізм і прекрасне ставлення до усіх, хто звертається по допомогу. Усім велике СПАСИБІ! А пацієнткам – успішної вагітності і пологів (і мені в тому числі)!

Відгуки27.06.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. і Прикарпатському центру репродукції людини:

Відгуки

Дуже дякую Наталія Григорівна за допомогу народження дитини! Ми не могли завагітніти 11 років, але завдяки Вам і Прикарпатському центру репродукції людини 19.06.2019 я народила дівчинку! Це сталося не з першої спроби, а з 7-ї! Але ми не втрачали надії і йшли до мети! Так що, пробуйте, вірте в Бога, не опускайте рук і все вийде!

ЯЦИШИН Н.Г.: Почувши цю новину, ми (більшість нас з відділу) підійшли до вікна пологового будинку і вітали її, а пацієнтка у відповідь показала нам свій комочок Щастя і заплакала… А всі кричали ВІТАЄМО, на нас у вікна багато жінок дивилося, але жінка не встидалася, що дитинка ЕКО. Ми запитали, як звати буде це Щастя, і вона відповіла, що Богдана-Кароліна.

Відгуки04.06.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиВід щирого серця хочу подякувати усьому Прикарпатському центру репродукції людини, а особлива подяка чарівниці Наталії Григорівні Яцишин. В першу чергу, за Вашу доброту, чуйність, підтримку та професіоналізм! А по-друге, за гарну консультацію та грамотне пояснення про ЕКЗ. Адже ми з чоловіком довго думали, вагалися стосовно цієї процедури. Зі слів Наталії Григорівни, ми усвідомили, що собою насправді представляє процедура і наскільки чудовим є те, що існує такий метод, який дає надію і можливість парам, які мають труднощі з вагітністю.

Наразі ми очікуємо двійняток, термін 17 тижнів, почуваємося добре, дітки ростуть здоровенькими та гарненькими. Щиро дякуємо!!!


Відгуки01.06.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки

Три роки тому, 30-го травня (на моє день народження), вдала підсадка!!!

Вже традиція: НАТАЛІЯ ГРИГОРІВНА, ДЯКУЮ ВАМ ЗА НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК В ЖИТТІ!!!

Відгуки31.05.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки

Наталія Григорівна, хочемо з Вами поділитися нашою радістю, наші двійнятка вже випускниці 2019, прощавай садочок, привіт школа! І все це завдяки Вам! Ми завжди будемо вдячні Вам за все, що Ви для нас зробили! Ви подарували нам подвійний сенс життя! З 8 травня 2013 року, коли наші дівчатка народилися, ми усвідомили, що таке життя мами та тата. Це справжнє життя!

Дякуємо Вам безмежно! Хай Вас Бог оберігає і дає сили і на далі допомагати людям здійснювати свою заповітну мрію мати дитину. Ви чудова жінка, чудовий лікар! Найкращий лікар у цілому світі! Низький Вам уклін! Наші серця назавжди з Вами!

Відгуки

Відгуки24.05.2019 / Подяка БАГАЙЛЮК Л.Б.:

Відгуки

Дякую персоналу Прикарпатського центру репродукції людини, а особливо Багайлюк Лесі Богданівні за синочка! Великий поклін Вам за Вашу працю, що даєте надію батькам стати ними!

З повагою, Леся Шиманська.

Відгуки05.05.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиДоброго дня, Наталія Григорівна! В нас сьогодні дуже радісна була ніч! Ми завдячуємо Вам і усій Вашій команді і благословенню Божому за прекрасну донечку! Ви робите неймовірні речі, за що ми хочемо Вам подякувати! Я чекала цієї миті 20 років і завдяки Вам дочекалася! Низенько вклоняємося ми з Настею Вам за донечку, за розуміння і Вашу доброту! Нас кесарили трошки раніше нашого терміну і ми в кувезі, бо тиск не дав доносити, ми важимо 2кг і 45см. Але ми виростимо і приїдемо до Вам, щоб подякувати особисто!

Відгуки17.04.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиА у нас сьогодні свято!!! Рівно 5 років тому в мені зародилося довгоочікуване НОВЕ ЖИТТЯ завдяки, не побоюся цього слова, ВЕЛИКІЙ ЖІНЦІ Яцишин Наталії Григорівні! Немає тих слів, щоб передати наше почуття вдячності, захоплення, поваги і, в якійсь мірі, почуття провини…

Вдячність за нашого чудового синочка!

Захоплення Вами, як чуйною, доброю, щирою лікаркою-професіоналом-психологом (бо кожну пару чи жінку, яка до Вас звертається, Ви вислуховуєте, розраджуєте, підбадьорюєте, надихаєте і запевняєте, що все буде добре)!

Повага, бо не зважаючи на те, якого професійного визнання, кар’єрного зросту Ви досягли, Ви все одно залишилися тою доброзичливою, людяною, простою Наталією Григорівною, з якою я познайомилася 5 років тому…

А вибачення… за те, що прийшла до Вас затятою песимісткою, зневіреною в позитивному результаті (не вірила, все було не по мені, то стимуляція замала, то дні підсадки… в день підсадки, до речі, коли лежала, то перезнайомилася з дівчатками по палаті, щоб на наступний раз мати більше досвіду… ой… соромно…)

Перечитувала Ваше інтерв’ю, де Ви кажете, що біля 500 Ваших сімей-пацієнтів стали щасливими батьками. Думаю, це дуже занижено, бо тоді, в палаті, ми 3 були Ваші… і всі за 9 місяців народили!

Низький Вам уклін, Божого благословення вашій сім’ї! Щастя, здоров’я Вам, Вашим дітям, бо коли у дитини все добре, мама щаслива!

Нещодавно зустрівши Вас, я сказала, що бачу у Вас ореол над головою! Ви для мене свята жінка, посередник між мною і Богом! Дай Вам Бог всього, що ви бажаєте!!!

Відгуки10.04.2019 / Подяка ГАЛИЦЬКІЙ Г.М.:

Відгуки

Величезна подяка лікарю від Бога Галицькій Галині Михайлівні, яка вела мою вагітність. Мені 40 років, і коли я завагітніла, моєму щастю не було меж! Однак моя вагітність почалась з ускладнень, і тому дуже швидко виникло питання, куди стати на облік. За рекомендаціями моїх знайомих, я звернулась до Галини Михайлівни у «Прикарпатський центр репродукції людини» і не пожаліла про це жодного разу! Завдяки її професіоналізму, негайному реагуванню на мої звертання та дзвінки (навіть вночі), в нас народився здоровий синочок!

Дякуємо Вам, Галино Михайлівно, за все! Дай Боже Вам здоров’я та наснаги у Вашій нелегкій роботі!

Відгуки06.04.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та всьому персоналу клініки:

ВідгукиВеличезна подяка Богу за те, що почув молитви і познайомив мене з такою чудовою, чуйною людиною та професіоналом своєї справи Яцишин Наталією Григорівною! Адже за 9 років подружнього життя настала така омріяна вагітність, та ще й з подвійним благословенням. Так, ми очікуємо двійню!

Наталія Григорівна, хочу Вам побажати довгих років життя, міцного здоров`я, випромінювати позитив та добро, якого у Вас багато! І ще хочу подякувати за те, що протягнули руку допомоги, підтримували, турбувались наче мама, відповідали на любі питання і завжди знаходили слова підтримки.

Також велика подяка медсестрі Лесі Павлівні, ембріологу Ользі Богданівні та всьому персоналу клініки за турботу, старання та комфорт – це справжня команда!

Хочу побажати усім жінкам, які планують вагітність, бути на позитиві, вірити у Божу силу та його намір, а також вчитися довіряти людям, які Вам хочуть допомогти!

Відгуки06.04.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки14.12.17 р. народився мій синочок Назарчик, моє щастя, мій найцінніший скарб! Одинадцять довгих років я чекала на своє щастя. Довго вибирали клініку, багато було прочитано відгуків. Моя інтуїція зупинилася на «Прикарпатському центрі репродукції людини». І тепер я розумію, що сам Бог так велів вибрати мені саме цих людей, лікарів з великої літери!

Яцишин Наталія Григорівна, щиро Вам дякую, що вірили в нас! Дякую за Вашу турботу і чуйне серце до наших проблем, за терпіння, бо під час вагітності дзвонила і писала Вам майже що не кожен день і завжди Ви мали терпіння відповісти.

Хочу побажати успіхів у Вашій нелегкій праці, щастя і довгих-довгих років життя! А ми Вам безмежно вдячні!

Відгуки05.04.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиДва роки назад зробила ЕКО у Яцишин Наталії Григорівни. З першого разу завагітніла і тепер завдяки їй маю синочка! Величезне спасибі цій лікарці від Бога! Від себе її бажаю здоров’я і успіху. А жінкам лиш хочу сказати, щоб прислухалися до кожного слова цієї лікарки, бо дурного вона Вам не говорить! Бо тільки завдяки тому, що я прислухалася до кожного її слова, я з першого разу завагітніла! Бо немає більшого щастя чим батьківство!

Ще раз щиро дякую Наталії Григорівні!!!

Відгуки04.04.2019 / Подяка ГОЛОВЧАКУ І.С. і всім медпрацівникам клініки:

ВідгукиХочу сказати велике ДЯКУЮ всім медпрацівникам «Прикарпатського центру репродукції людини» за їх професіоналізм і чуйне ставлення до пацієнтів! Це чудовий заклад, де працюють висококваліфіковані лікарі та молодший медичний персонал.

Особливо дякую Головчаку Ігорю Степановичу за його професіоналізм! Одразу видно, що він займається улюбленою справою! Все зробив швидко, плюс чітко та ясно пояснив. Після операції можу сказати, що тут працюють спеціалісти своєї справи!

Рекомендую клініку усім парам, які мріють стати батьками!

Відгуки30.03.2019 / Подяка ГАЛИЦЬКІЙ Г.М.:

ВідгукиЩиро дякую Галицькій Галині Михайлівні за професіоналізм, за Ваше тепле ставлення та розуміння. Приємно вражена Вами протягом усієї вагітності!

Рекомендую всім!

Відгуки29.03.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиЧудова клініка! Все чистенько, гарненько, одне задоволення! Враховуючи, що я проходила по ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ, була вражена прекрасним ставленням персоналу та індивідуальним підходом! За що особлива подяка лікарю Яцишин Наталії Григорівні, дуже грамотний лікар та доброзичлива жінка! Це людина від Бога! Дуже рекомендую!

Відгуки29.03.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиЩиро дякуємо Вам, Наталія Григорівна, що подарували нам синочка! Ваша робота і Ваші старання безцінні! Ви добра, ніжна, чуйна, лагідна жінка, яка вміє слухати, чути, розуміти і здійснювати мрії!

А також дякую за успішні пологи, до яких Ви також доклали своїх зусиль! Нехай береже Вас Бог і надає сил творити ЧУДЕСА! Чудеса народження!

Відгуки29.03.2019 / Подяка ГАЛИЦЬКІЙ Г.М.:

ВідгукиХочу висловити слова подяки Галицькій Галині Михайлівні за професіоналізм, чудове ставлення та постійну підтримку! Ми у Вас вперше, але не востаннє!

Відгуки28.03.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиШановна Наталія Григорівна! Дуже дякуємо, що Бог дав нам можливість зустрітися із Вами! Нас щиро вразило Ваше чуйне ставлення, професіоналізм, підтримка, що сприяла позитивному результату із першої спроби!

Ми щасливі, що дякуючи Вам та Богу у нас з’явилась можливість втілити у життя нашу мрію бути батьками!

Бажаємо Вам натхнення у Вашій складній та відповідальній справі!

З величезною повагою, Валентин та  Анна.

Відгуки27.03.2019 / Подяка ГОЛОВЧАКУ І.С.:

ВідгукиХочу написати відгук вдячності Центру та прекрасному фахівцю, лікарю від Бога ГОЛОВЧАКУ ІГОРЮ СТЕПАНОВИЧУ, який провів успішно операцію (2004 р., позаматкова вагітність, видалення труби). Завдяки Ігорю Степановичу і добре проведеній операції, я без зусиль змогла завагітніти і народити двох прекрасних синів!

Хай оберігає Вас Господь!

Відгуки26.03.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиВона завжди посміхається, вже з перших днів народження. Наша така довгоочікувана донечка! Скільки всього позаду, очікування, віри, сумнівів, і знову віри. І ось 16 січня 2019 року, 3,850 і 53 см безмежного щастя у моїх руках! Вона лежить і дивиться на мене своїми великими оченятками маленького ангела. Мого ангела!

Дякую Вам, Наталія Григорівна! Дякую, що покликали до нас нашу Євочка, дякую, що Вона Вас послухала і прийшла! Ви – ЧУДОВИЙ ЛІКАР! СПРАВЖНІЙ ЛІКАР! Це доля, що Ви трапились на нашому шляху, я мільйон разів вдячна Вам! Ви подарували нам справжнє ЩАСТЯ, справжню ЛЮБОВ! Ви подарували нам СЕНС ЖИТТЯ!

Хай Вас Бог оберігає і дарує сили допомагати людям! А наші серця тепер назавжди з Вами!

С повагою, тепер вже мама Олександра і маленька Єва.

Відгуки24.03.2019 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиЗавдяки професійній діяльності колективу «Прикарпатського центру репродукції людини», ми стали найщасливішими батьками двох хлопчиків! Цьому ми завдячуємо лікарю від Бога Наталії Григорівні Яцишин. Саме завдяки професіоналізму, підтримці та індивідуальному підходу, у нас все вийшло! Наталя Григорівна завжди вірила в нас і не давала опустити руки. І навіть коли усе вийшло, завжди підтримувала нас, консультувала та давала поради!

Хочемо висловити ВЕЛИЧЕЗНУ ПОДЯКУ всьому колективу, які завжди були привітні та допомагали в усіх питаннях. За весь період перебування у Вашій клініці, ми дуже задоволені відношенням, якісним та сучасним лікуванням! Нехай Господь оберігає кожного з Вас і допомагає Вам у нелегкій справі, адже Ви робите людей щасливими, допомагаєте відчути радість батьківства!

Успіхів та нових досягнень у Вашій непростій і такій потрібній справі!

Відгуки20.03.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

ВідгукиЗавдяки Любові Олексіївної у мене народився синочок. Завдяки її вдалому діагностуванню і лікуванню народилися сини у двох моїх подруг. З Днем народження, Любов Олексіївна! Будьте щасливі, здорові, радісні і даруйте ще багато маленьких життів!

Відгуки16.03.2019 / Подяка НОВІКОВІЙ О.М.:

ВідгукиНайщиріші слова подяки хочеться сказати лікарю-репродуктологу Новіковій Оксані Михайлівні. Завдяки Вам ми нарешті станемо батьками! Декілька років ми проходили лікування в різних лікарів, а результату не було. До Оксани Михайлівни ми прийшли в середині січня. І з першої спроби інсемінації я вагітна! Дякую Богу, що привів нас до Вас! Дякуємо Вам за професійне і чуйне ставлення! Міцного здоров’я і Божого благословення!

Відгуки05.03.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

ВідгукиХочу подякувати за донечку Мороз Любов Олексіївні. Від щирого серця хочу сказати вам, Ви – лікар від Бога, майстер своєї справи і неймовірний талант медицини! Дякую Вам! Нехай Господь завжди допомагає вам і кріпить вас! Щиро вдячна та низький уклін вам!

Відгуки10.02.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

ВідгукиКожна жінка в житті мріє стати МАМОЮ! Але інколи ця мрія потребує неабиякого терпіння, витримки та зусиль. Тому, якщо є якісь перешкоди на цьому шляху, ні в якому разі не можна опускати руки і здаватись, потрібно йти вперед, вірити, надіятись і, звичайно, молитись!

Ми в свою чергу звернулись до ПРИКАРПАТСЬКОГО ЦЕНТРУ РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ, де знайшли потрібну нам допомогу, яка відкрила нову сторінку в нашому житті! Особливо нам допомогла Мороз Любов Олексіївна. Це лікар з великої літери, яка дає кожній жінці впевненість, що в неї все буде добре! Дякуємо Вам! Нехай Господь завжди допомагає Вам і кріпить Вас, щоб ви ще багато років змогли ощасливити багатьох людей і дати їм саме головне!

Відгуки10.02.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

ВідгукиХочемо висловити подяку за свого синочка чудовій людині, лікарю Мороз Любов Олексіївна! Це надзвичайно чуйна, доброзичлива людина, яка кваліфіковано підходить до своєї роботи, а саме основне – повертає надію! Любов Олексіївна – це лікар від Бога, знає свою роботу. Бажаємо їй міцного здоров’я, кар’єрного зросту і Божого благословення у нелегкій праці!

Бажаємо Вам та Вашій сім’ї міцного здоров’я! Нехай Боженька Вас оберігає та захищає! Для нашої сім’ї Ви, як янгол! Не було би Вас, не було би сенсу цього життя! А тепер ми щасливі і у Боженьки просимо тільки здоров’ячка нашому синочку!

Ви – найкращий спеціаліст, з яким ми зустрілись за багато років і який нам дійсно допоміг!

Відгуки22.01.2019 / Подяка СИНКЕВИЧ Л.Р.:

ВідгукиХочу подякувати Синкевич Лесі Романівні за високий рівень медичної майстерності та обслуговування! Ця лікарка є еталоном уважного відношення і високого медичного професіоналізму. Людяна і чуйна – лікар від Бога.

Завдяки Вам здійснилась моя найзаповітніша мрія – вагітність! 11 років оббивала пороги лікарень до поки не потрапила до Вас! До року часу я побачила стукіт серденька, яке в мені зародилося!

Щиро вдячна та низький уклін Вам!

Відгуки20.01.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

Відгуки

Найщиріші вітання, Любов Олексіївна, для Вас!!! Нехай той невидимий для всіх нас Ангел-охоронець стоїть на сторожі і крокує з Вами повсякчас, оберігає Вас, надихає і випрошує в Господа Бога всі земні блага для Вас!

Відгуки20.01.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

Відгуки

Добрий день! Мене звати Продан Наталія і я з сонячного Закарпаття.

Хочу з Вами поділитися своєю радістю, що я стала щасливою мамою, чого і Вам усім бажаю! І за це я завдячую чудовому лікарю, Мороз Любов Олексіївні!

Відгуки20.01.2019 / Подяка МОРОЗ Л.О.:

ВідгукиДоброго дня усім мамочкам і тим, хто хоче ними стати! Я би хотіла порекомендувати Вам дуже хорошого лікаря, Мороз Любов Олексіївну! Вона не просто лікар, вона, насамперед, дуже хороша людина з великим серцем, яка змінила моє життя и погляд на нього. Вона допомогла мені відчути те, про що мріє кожна жінка, завдяки цій людини я стала МАМОЮ!

Любов Олексіївна, дякую Вам за все! НЕХАЙ ВАС БОГ БЛАГОСЛОВИТЬ И БЕРЕЖЕ! Ви нам усім дуже потрібні!

Ваш пацієнт, який уже разом з Вами 10 років, ГАЛАЙ ВИКТОРИЯ.

Відгуки18.01.2019 / Подяка БАГАЙЛЮК Л.Б.:

ВідгукиДоброго дня! Хочу висловити щирі слова подяки лікарю від Бога Багайлюк Лесі Богданівні за те, що вона допомогла нам стати батьками чудової дівчинки, яку ми чекали 8 років! Я вдячна Богу за те, що він послав мені саме цього лікаря і з Божою допомогою в нас все вийшло!

Хочу побажати всім жінкам, які мріють побачити дві смужки, віри і терпіння, і Ви неодмінно станете чудовими батьками, адже з Вами професіонали своєї справи! Успіхів Вам!

Відгуки17.01.2019 / Подяка ВОЛОСОВСЬКОМУ П.Р. та всім працівникам клініки:

ВідгукиВисловлюю щиру подяку всім медпрацівникам цієї лікарні за їх професіоналізм і чуйне ставлення до пацієнтів! Дякую засновникам і керівництву центру за те, що створили такий прекрасний заклад, де працюють висококваліфіковані лікарі!

Особливо дякую Волосовському Павлу Романовичу за його професіоналізм! Одразу видно, що це лікар від Бога, який займається улюбленою справою! Все чітко і ясно пояснив, і зробив за короткий період часу те, чого не змогли зробити інші лікарі в різних закладах протягом декількох років!

Рекомендую клініку усім парам, які мріють стати батьками і які втратили вже надію! Усім лікарям та всьому персоналу бажаю міцного здоров’я і Божої благодаті!

Відгуки23.12.2018 / Подяка СНІЖКО Т.Б.:

ВідгукиНещодавно мені зробили лапароскопію у цій клініці. Дуже вдячна акушер-гінекологу Сніжко Тетяні Богданівні за оперативність, доброзичливість та надання допомоги. Ви мене врятували! Клініка на вищому рівні!

Після операції можу точно сказати, що тут працюють спеціалісти своєї справи!

Відгуки21.12.2018 / Подяка ГОЛОВЧАКУ І.С., ЯЦИШИН Н.Г., МАРЦІНКО О.Б., КОЗОВОМУ Р.В., ФЕДИШИН Т.В.:

ВідгукиДоброго дня! Мене звати Оксана, мені 30 років. Моя сім’я зіткнулася з серйозною проблемою. Ми з чоловіком дуже довго планували народження дитини. Всюди ми консультувалися, та все марно. Знайомі нам порекомендували за допомогою звернутися в ДЗ «Прикарпатський центр репродукції людини» МОЗ України, керівником якого є висококваліфікований лікар, золота людина Головчак Ігор Степанович. Хочемо виразити щиру подяку Ігорю Степановичу за його професіоналізм і доброту! Ми вдячні Богу за те, що попали на прийом саме до нього. Він скрупульозно віднісся до нашої проблеми. Після проведених деяких обстежень та аналізів, ми випробували різні методи лікування та проблема була серйознішою, після чого Ігор Степанович направив нас за подальшим лікуванням до завідувача спеціалізованого лікувально-діагностичного відділення допоміжних репродуктивних технологій Яцишин Наталії Григорівни.

В кабінет Наталії Григорівни перший раз ми заходили з маленькою надією, але при розмові з нами ця чарівна жінка знаходила такі слова, що надія зростала в нашому серці і ми з чоловіком знову хотіли йти вперед і вірити, що все вдасться. Її професійний підхід до кожного пацієнта індивідуальний, що потребує великої самовіддачі і великої праці, яка не кожному під силу. Але особисто Наталія Григорівна, лікар-ембріолог Марцінко О.Б. і МЕДСЕСТРИЧКА (не знаю прізвища) роблять це кожен день.

Дорогесенькі наші! Ми вдячні Вам за прекрасну роботу і нашу здійснену мрію, що вдалось мені завагітніти через штучне запліднення, це дуже багато значить для нас! Наталія Григорівна дійсно лікар від Бога, віддана своїй роботі, вона хвилюється та переживає разом зі своїми пацієнтами, враховує різні фінансові та моральні становища. Вона хороший психолог, завжди підтримає та вислухає, що є важливо для сім’ї, у якої є проблеми з народженням діток. Ми дуже раді, що доля нас звела з Вами. Бажаємо Вам здоров’я та побільше позитивних результатів від своєї праці!!!

Зі своїми проблемами ми зверталися і до генетика центру Руслана Васильовича Козового, який також допоміг нам у здійсненні нашої мрії. Велике йому за це спасибі!!!

І нарешті, гарна новина – Я ВАГІТНА! УРА!!!

Нелегкою була і вагітність: кровотеча, гематома, тонус матки. І знову ж таки, допоміг нам це все перемогти Ігор Степанович і його найкращі спеціалісти. На цьому нашому новому етапі нам на допомогу прийшла Федишин Тетяна Володимирівна. Ми всією сім’єю безмежно вдячні їй за працю та турботу, уважність та щиру допомогу. До таких лікарів дійсно хочеться звертатись при любій хворобі, тому що є впевненість у якісному вирішенні проблеми. Завдяки її професіоналізму, ми втримали та зберегли нашу довгоочікувану і бажану вагітність.

Тепер ми найщасливіша сім’я в світі! У нас народилася донечка-красунечка. Назвали ми її Алісочкою. Кожен день, коли я дивлюся на неї, то в думках дякую кожному з ВАС за те, що допомогли нам стати мамою і татом!

Ми дуже раді, що в м. Івано-Франківську є такий сучасний центр, де працює команда таких сильних і надійних, висококваліфікованих і відповідальних лікарів, де застосовують новітні здобутки в гінекології та репродуктивних технологіях. Це просто шанс для багатьох людей, які вже опустили руки і думають, що вже безвихідь.

Ігоре Степановичу, дякуємо Вам та Вашому колективу за професійність, чуйність, надійність, відповідальність, а саме головне – за те, що допомогли нам стати батьками. Дякуємо Вам за все! Хай Вас Бог оберігає! Здоров’я Вам, Вашим сім’ям та всім Вашим пацієнтам!

Пишу цей відгук і ніби знову переживаю все з початку. Тільки тепер зі сльозами радості на очах. Хочу ще показати вам наше ангелятко. Обов’язково прийдемо до Вас по сестричку або братика. Ще раз дякуємо Вам за це щастя!

Відгуки20.12.2018 / Подяка НОВІКОВІЙ О.М.:

ВідгукиХочу висловити величезну подяку Новіковій Оксані Михайлівні за гарне лікування та ставлення до нас! Після багатьох спроб та консультацій, вона єдина дала нам позитивні прогнози та надію, які не заставили себе довго чекати!

Зараз ми з нетерпінням чекаємо на нового члена сім’ї! ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВСЕ!!!)

Відгуки20.12.2018 / Подяка НОВІКОВІЙ О.М.:

ВідгукиДоброго дня! Хочу подякувати за добре лікування, що було мені призначено Новіковою Оксаною Михайлівною і яке мені допомогло! Зразу видно, що людина має досвід у своїй професії і із задоволенням хоче допомогти людині в її проблемах!

Довгий час у нас з чоловіком нічого не виходило. До цього звертались в іншу клініку, де нам навіть не зробили всіх аналізів, назначили багато дорогих таблеток і все безрезультатно. Потім звернулись в «Прикарпатський центр репродукції», до Оксани Михайлівної, виявилось, що в нас з чоловіком несумісність, після стимуляції зробили першу інсемінацію і все вийшло з першого разу! Дуже задоволені, ростем, тішимось і радимо усім, бажаєм дочекатись бажаного результату!

Особисто мені цей лікар допоміг, за що Вам кажу велике Дякую і дай Вам Бог Здоров‘я, щоб і на далі допомагали людям, які дійсно цього потребують! Дякую, дякую, дякую!

Відгуки19.12.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та ГАЛИЦЬКИЙ Г.М.:

Відгуки«Моя вам порада, змініть спочатку лікаря, а потім чоловіка…» – такі слова я почула при черговому УЗД, після чергової невдалої спроби ЕКЗ.

Ми з чоловіком не пішли на такі радикальні міри, проте запаслися терпінням, вірою і настроєм боротися. З 10 років сімейного життя, 6-ть присвятили себе клінікам і лікарям. Де ми ще не були! Івано-Франківськ, Київ, Стамбул. О, так, в нашому рідному ПЦРЛ, а що нам втрачати? Давай, спробуємо!

Ось так просто, сидячи в кафе, ми навмання, без записів і рекомендацій, поїхали на Чорновола. Тільки зараз я розумію, що таке доля (хто хоча б раз там був, мене зрозуміє). Пустий хол, жодного пацієнта, в кабінеті сидить ВОНА і чекає нас. Яцишин Наталія Григорівна – ЛІКАР! Наш лікар! Ви навіть не уявляєте, яка це рідкість, щоб Наталія Григорівна була настільки доступна і вчасна, бо черги до неї постійні!. Тоді ми ще не розуміли, як нам пощастило!

Ми стали пацієнтами ПЦРЛ! А 03.12.2018 батьками! Шлях довгий, але відношення, підтримка, професійний підхід і особиста мотивація (інколи здавалося, Наталія Григорівна в нас більше вірила, ніж ми самі) дали результат. Зараз цей результат сопить збоку, поки я пишу цей відгук. Нашому синочку 2 тижні і ми абсолютно здорові і щасливі!

Ми щиро вдячні Центру, персоналу і особисто Наталії Григорівні за пройдений шлях і Богу, що нас звів! Є у нас Лікарі, є у нас Люди-Лікарі!

P.S. ПЦРЛ бере і на облік. Мою вагітність вела Галицька Галина Михайлівна, якою я дуже задоволена!

Ваша робота не має ціни, лише цінність, а її плоди – безцінні! Дякуємо!

Відгуки17.12.2018 / Подяка СНІЖКО Т.Б. та всьому медичному персоналу:

ВідгукиХочу висловити подяку Сніжко Тетяні Богданівна, лікарю акушер-гінекологу, та всьому медичному персоналу за професійну роботу під час проведення операції та за турботу і догляд під час реабілітаційного періоду. Умови та технічне оснащення медичного закладу легко можуть конкурувати з європейськими!

Відгуки15.12.2018 / Подяка СНІЖКО Т.Б. і всьому персоналу клініки:

ВідгукиУ Центрі репродукції людини висококваліфіковані лікарі-професіонали! Медсестри відносяться з турботою і увагою! Годують тут дуже смачно, просто як у дома! Санітарні норми на високому рівні: чисто, часто прибирають, палати з ремонтом, є тепла вода, душова теж в гарному стані! Рекомендую жінкам звертатися в ПЦРЛ!

Великої уваги заслуговує шанований лікар Сніжко Тетяна Богданівна. По рекомендації подруги звернулася до неї із своєю проблемою. Вона з особливою ретельністю вивчила анамнез хвороби, заспокоїла мене і сказала, що все буде добре. І дійсно, операція, яку проводила Тетяна Богданівна, пройшла на високому рівні. Ця Людина з великої літери полікувала труби, забрала вогнищеві ураження, після операції цікавилася станом, також вміє доступно і зрозуміло все пояснити. Здоров’я таким людям і багато літ успішної праці! Всім рекомендую Сніжко Тетяну Богданівну!!!

Відгуки04.12.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки21 березня ми робили другу спробу ЕКЗ, яка виявилася успішною! І у результаті, 23 листопада 2018 року на 38 тижні КР у нас народився хлопчик, 2950 вага, 55 см.- зріст, Михайлик!

Від усієї душі хочемо щиро подякувати Яцишин Наталії Григорівні і медперсоналу за таке величезне чудо!!!

Наталія Григорівна, низький уклін Вам! Нехай Господь Вам допомагає у Вашій нелегкій справі! Здоров`я Вам і усій Вашій родині! Щиро дякуємо!!!

Відгуки03.12.2018 / Подяка СИНКЕВИЧ Л.Р.:

ВідгукиХочемо скласти велику подяку за свого синочка чудовій людині, лікарю Синкевич Лесі Романівні! Це надзвичайно чуйна, доброзичлива людина, яка кваліфіковано підходить до своєї роботи, а саме основне повертає надію! Леся Романівна – це лікар від Бога, знає свою роботу. Бажаємо їй міцного здоров’я, кар’єрного зросту і Божого благословення у нелегкій праці!

Відгуки01.12.2018 / Подяка Багайлюк Л.Б., ембріологу Марцінко О.Б. та всьому Центру:

ВідгукиДякуємо Багайлюк Лесі Богданівні, ембріологу Марцінко Ользі Богданівні та усій команді Центру за довгоочікувану донечку, яку ми чекали 12 років! Завдяки Державній програмі вийшло завагітніти з першого разу! Перед тим були дві невдалі спроби в приватній клініці. Леся Богданівна весь час була з нами на телефоні, за що їй ще раз ДЯКУЄМО!

Відгуки01.12.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиНаталя Григорівна, від усієї душі дякуємо Вам за нашого синочка! Ви нашій сім’ї подарували величезне щастя! Не можна передати словами, на скільки ми Вам вдячні! 22-го листопада 2018 року (нашому татусю в цей день виповнилося 35 років) народилося наше янголятко на 40-му тижні з вагою 3700! Ми обов’язково до Вас ще повернемося за братиком чи сестричкою! Я ніколи в житті не думала, що когось можна так сильно любити!

Ще раз величезне дякуємо і низько Вам вклоняємося за все, що Ви робите для таких пар як ми! Ви золота людина!

Бажаємо Вам та Вашій сім’ї міцного здоров’я! Нехай Боженька Вас оберігає та захищає! Для нашої сім’ї Ви як янгол! Не було б Вас, не було б сенсу цього життя! А тепер ми щасливі і у Боженьки просимо тільки здоров’ячка нашому синочку!

Ви – найкращий спеціаліст, з яким ми зустрілись за багато років і який нам дійсно допоміг!

Відгуки05.11.2018 / Подяка САМАНІВ В.П. та КУХНІЙ А.А.:

ВідгукиСтворити щастя в свому домі,
Ми всі б хотіли, щоб чудові
Довкола дітки нас росли,
Та так буває не завжди…
Ой, скільки ж ми втрачаєм часу,
Шукаєм способів багато
І як знайти спеціаліста?
Щоб знав усе і все щоб вийшло?
Надій своїх Ви не втрачайте
І часу теж свого не гайте.
У місто мудрості віків,
До чесних, знаних лікарів.
У край Франківський, де знання
Живуть, працюють там щодня.
Репродуктологів багато,
Та Вам вартує завітати
На Чорновола 49,
Де Вам завжди відкриють двері.
Не бійтеся туди прийти,
Щоб Вам раніше не казали,
І чим жахливим не лякали,
Довіртесь їм, повірте, люди!
Вони дарують справжнє чудо!
Так от і Я, проста дівчина,
Зі мною моя половина…
Хотіла щастячка для двох…
Вже скоро будемо у трьох)))

P.s. Щиро дякуємо Валентині Павлівні Саманів, прекрасному лікарю-репродуктологу, акушеру-гінекологу та Кухній Аллі Анатоліївні, завідувачу денним стаціонаром за подароване Вами таке довгоочікуване наше щастячко!))) Здоров’я міцного-міцного, творчого успіху, щоб кожна пара, яка до Вас звертатиметься, отримала лише позитивний результат та здійснила мрію бути батьками!!!

Дякуємо від усього серця!!!

Відгуки01.11.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та всьому персоналу клініки:

ВідгукиОсь і настав довгоочікуваний час «X»… І на світ з’явився ще один гарний малюк, ми всі його дуже довго чекали. І це не тільки мама і тато, бабусі й дідусі, а також прабабусі, але і дуже багато інших людей – медпрацівників.

Коли народився наш малюк, я подумала, скільки людей допомагало моїй сім’ї, щоб він з’явився, і мушу зазначити, що їх близько 20 осіб!

В першу чергу, дякую всім співробітникам Центру, а особливо Наталії Григорівні! Дай бог Вам і всім вашим родинам здоров’я, благополуччя і всього найкращого! Ви чудові, і дуже хочеться, щоб Ваша добра справа завжди підтримувалася на рівні держави, щоб Вас любили і цінували вашу працю!

Спасибі за життя, яке Ви подарували моєму малюку!

Відгуки25.10.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. та всьому персоналу клініки:

ВідгукиЗ першого звернення до «Прикарпатського центру репродукції людини», ми потрапили на прийом до Наталії Григорівни. Проконсультувавшись, ми з чоловіком зрозуміли, що Яцишин Н.Г. є кваліфікованим і професіональним лікарем, знавцем своєї справи, тому подальший процес ЕКЗ ми довірили саме їй.

За результатами клопіткої роботи Яцишин Н.Г. та віри в Бога, ми на сьогоднішній день радіємо народженню синочка!

Ми щиро дякуємо Наталії Григорівни за її по-справжньому віддану роботу, її людяність, професіоналізм!

Наталія Григорівна, успіхів Вам у Вашій нелегкій роботі, міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким! Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами! Не зупиняйтесь на досягнутому, продовжуйте творити добро людям, нехай береже Вас Господь Бог!!!

Крім цього висловлюємо подяку всьому персоналу клініки. Ви найкращі!!!

Відгуки21.10.2018

ВідгукиМені сподобалось ставлення до пацієнтів. Такого чуйного і теплого відношення не очікувала! Дякуємо!

Від Швагенка Звенислави.

Відгуки21.10.2018

ВідгукиПривітні, доброзичливі, ввічливі, професіонали в медичній сфері. Рекомендую звертатися людям, які потребують допомоги!

Від Малик Наталії.

Відгуки24.09.2018 / Подяка ВОЛОСОВСЬКОМУ П.Р.:

ВідгукиЩиро вдячні Волосовському Павлу Романовичу за проведену операцію! Він найкращий лікар для нас! У подальшому надіємось, що з його допомогою ми зможемо стати батьками!

Дуже дякуємо Вам!

Відгуки23.09.2018 / Подяка СИНКЕВИЧ Л.Р.:

ВідгукиХочемо щиро подякувати Синкевич Лесі Романівні! Вона дуже чуйно та добре ставиться до людини та її проблеми. Дуже багато знає, може кваліфіковано допомогти. Лікар знає свою справу! Прийміть побажання міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким! Щиро вдячні Вам за допомогу!

Відгуки22.09.2018 / Подяка КУХНІЙ А.А., САМАНІВ В.П., ШКАПІЙ О. і всій команді медсестер:

ВідгукиВелика подяка Кухній Аллі Анатоліївні, Саманів Валентині Павлівні, Шкапій Оксані, а також всій команді медсестер. Дякую Вам за плідну працю та всі зусилля!

***
Бути Матір’ю – це щастя, подароване з Небес,
Кошик радості і сміху, що створили із чудес.
Україна, мати наша, залишила для дітей
Край родючий та сучасний,
Прикарпатський степ дзвінкий!
Мрію свою не втрачайте,
Приїздіть скоріш туди,
Рук своїх не опускайте,
Всі ви майже матері!
В Центрі цьому Вас зустрінуть
Та повернуть до мети,
Репродукція – наука, всім наукам на віки!
Лікарі країни мудрі, сильні розумом вони,
Досягають все практично
Знань в них цілі поверхи.
Вчасне діагностування,
Лікування та шляхи
Ефективного втручання
В хід процесів цих важких.
Кабінетів є багато і багато лікарів,
Можу сміло розказати
Про найкращих й мудрих з них!
Не минайте кабінету Алли Анатоліївни,
Зробить все, що має й треба,
Будьте в цьому впевнені!
Молоді спеціалісти теж «воюють за життя» нових радостей, усмішок,
Подарують Вам сповна.
Це – Саманів Валентина,
Мудра, вміла, молода!
Так ніхто і не зуміє взять
До рук гістероскоп
І поліпи удалити на раз-два і хоп-а-хоп!
Медсестра скерує завжди,
Це Оксаночка Шкапій
Старша й мудра, і привітна,
То ж, подякуємо Їй!
Всім уклін і дійсно щирий,
Правда та, що зараз є,
Хтось уже в руках тримає,
Хтось під серцем тільки жде)))

P.S. з повагою, від усієї душі для Вас ці рядки.
Юлія Волощак

Відгуки22.08.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиХочемо висловити щиру і безмежну подяку Яцишин Н.Г. Дякуючи Богу і Вашій праці ми відчули себе щасливими батьками наших прекрасних довгоочікуваних дівчаток двійняток! Насамперед Ви здійснили мрію, яка була така недосяжна! Низький Вам уклін!!!

Бажаємо Вам здоров‘я, щастя, миру, успіхів і терпіння! Нехай Вам у житті все легко вдається, а позитивні емоції нехай завжди Вас супроводжують! Творіть чудеса, адже ви цього варті!

Відгуки18.08.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. і всьому персоналу клініки:

ВідгукиДякую всім, хто брав участь в нашій підготовці до ЕКЗ. Особлива подяка Вам, Наталія Григорівна, що Ви вселяєте в нас надію і віру в те, що ми повинні стати батьками, Вашим колегам ембріологам, які дуже делікатно дивляться на наших діток в мікроскоп і допомагають їм з’єднатися і вирости до підсадки. Дякую Лесі Павлівні, помічниці Наталії Григорівни, за її увагу. Велике дякую мед персоналу за їх уваги до нас, вони завжди нас приймали в лікарні з теплою посмішкою і розумінням.

У нашій родині завдяки всім з’явилися двоє прекрасних діточок-янголят: син Іванко і донька Ульяночка.

Відгуки18.08.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. і всьому персоналу клініки:

ВідгукиПерший протокол – лютий-березень 2017 рік (36 років).
Другий протокол (кріо) – квітень-травень 2017 рік (36-37 років).
Третій протокол ЕКЗ (кріо) – січень-лютий 2018 рік (37 років).

Мене звуть Лакіш Олена Олександрівна. І пишу я свій відгук вже на 30-му тижні вагітності. У мене було три протоколи, у другому і третьому протоколах була вагітність, але, на жаль, у другому протоколі вона завмерла. Третій протокол виявився більш вдалим. Чекаємо богатиря!

Моїм лікарем протягом усіх трьох протоколів була Яцишин Наталя Григорівна. І зізнаюся чесно, довіра прийшла не відразу. На одному з сайтів я читала як позитивні, так і негативні відгуки про неї, але вибору не було. Перший протокол я йшла за Державною програмою і лікаря вибрати або замінити на іншого – пацієнт не може, та й кого вибирати не знаєш. Загалом, довелося довіритися долі.

На першому прийомі Наталія Григорівна вивчила мої документи і прийняла рішення вести нас по довгому протоколу ЕКЗ. Чому по довгому? І чим взагалі відрізняються довгий від короткого? Я не стала питати це у неї, просидівши в черзі дуже велику кількість годин, ми з чоловіком дуже втомилися, а з огляду на те, що в Івано-Франківськ я приїхала в 6 ранку, практично всю ніч не спала і на прийом потрапила тільки в 13:00, я вже й думати не могла ні про які додаткові питання, та й совість не дозволяла їх задавати, так як за дверима знаходилися ще дуже і дуже багато відвідувачів.

Приїхавши додому, відпочивши, я знайшла відповідь, чому в моєму випадку йде саме довгий протокол і зрозуміла, що Наталя Григорівна прийняла правильне рішення. І на наступний раз на прийом я вже їхала більш впевненою. На одному з наступних прийомів в кабінет зайшла інша жінка (теж лікар, на жаль, не пам’ятаю її імені та по батькові) і запитала, як краще вчинити, яке лікування краще вибрати для її пацієнта. В той момент я задумалася, раз до мого лікаря приходять інші лікарі за консультацією – значить я в надійних руках. З цього моменту я повністю довіряла їй, так само і всьому персоналу цієї клініки.

Мені дуже сподобалася робота інших працівників, медсестри дуже чуйні, завжди привітні, завжди посміхаються і дуже за кожну з нас переживають, хоча не всі пацієнти це бачать і розуміють. У третьому протоколі я бачила, як медсестра розповідала черговій дівчині, як колоти препарати, що стимулюють овуляцію, а та дивиться на неї нерозуміючими очима і задає питання, яких просто не повинно бути, тому що все і так зрозуміло розказано. Але хвилювання і втома роблять свою справу, вона не розуміє, а я дивлюся на все це і розумію, що і я рік тому задавала практично такі ж питання і бідна Леся Павлівна і зі мною бавилася так само, як з маленькою дитиною, розповідаючи і розжовуючи все, що я повинна виконати вдома сама. За це велике спасибі кожній медсестрі, яка працювала з нами, за їх терпіння, сталеві нерви саме завдяки їм я правильно робила уколи собі і, можливо, саме завдяки їм були досягнуті добрі результати і ми отримали 11 хороших яйцеклітин! А завдяки професіоналу ембріологові ми отримали 7-м бластоцист класу 2-аа, всі п’ятиденки! Це дуже хороший результат, враховуючи мій вік.

Так само я дуже вдячна чудовому анестезіологу Гошко Віктору Івановичу, у нього чарівні руки, мої вени так складно знайти, а він зміг це зробити. А ще хочу відзначити роботу молодшого персоналу. Дякую за вашу працю, яку ніхто не бачить і не знає наскільки вона тяжка, але саме завдяки Вам пацієнти відчувають комфорт і чистоту. Низький вам уклін і подяка!

Р.С. Мені складно відзначити одну людину, тут ціла команда і працюють всі вони злагоджено і професійно. А для вас, милі жінки, я хочу дати маленьку пораду. Кожна з Вас зі своєї сумною історією прийшла в цей заклад і, здається, що це все – остання зупинка. І привів вас сюди відчай. У кожної з Вас різні думки, позитивні, негативні. Хтось на 100% вірить в успіх і що цей успіх буде саме з першого разу, а хтось не вірить взагалі. Постарайтеся відкинути всі ваші сумніви, постарайтеся сприймати все, що з Вами буде відбуватися, як звичайний прийом у лікаря, менше думайте про те, що будуть з Вами робити і через що вам треба буде пройти. Ви все зможете подолати, і я вірю в кожну з вас!

Перед перенесенням ембріонів постарайтеся згадати, як відбувається запліднення в природному середовищі і коли зазвичай жінки дізнаються про свою вагітність. Подумайте про те, що лікарі максимально намагаються наблизити весь цей процес до природного, Ви повинні зробити те ж саме. Так, Ви знаєте, коли Вам перенесли ембріони, так, Ви знаєте, що можливо зараз в Вас зароджується життя, але постарайтеся не думати про це поки не прийде час робити тест. Знайдіть собі захоплення, таке, щоб Ваш мозок відключався і Ви не думали про це взагалі. Це можуть бути комп’ютерні ігри, в’язання, вишивання, література, головне, щоб Ви були зайняті і часу поміркувати у Вас не залишалося. Не шукайте інформацію в інеті про те, що з Вами зараз відбувається, не розпитуйте у дівчаток, що сидять в черзі, що їм призначають, який у них протокол і т.д. Ви індивідуальні і те, що було в одної, можливо, не буде в іншої. Не робіть моїх помилок!

Одна моя знайома дала мені пораду не думати ні про що під час третього протоколу, нехай все йде так, як має бути. Коли ми думаємо, ми програмуємо себе, а будь-яка програма може дати збій. І саме так я і поступила в третьому протоколі. І що б не сталося, не втрачайте віри, шлях цей довгий, важкий, але пройти його можливо! І поруч з Вами завжди є люди, готові Вас підтримати в скрутну хвилину. Подивіться на всі боки, вони поруч в білих халатах щодня трудяться над вашою мрією. І їм так само, як і Вам, потрібна допомога: ваше терпіння, ваша віра в них і їх професіоналізм і Ваша віра в самих себе!

Відгуки15.08.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. і лікарям клініки:

ВідгукиДобрий день! Хочемо з чоловіком подякувати Вам, людям від Бога, які роблять чудеса своєю працею та наполегливістю, які вселяють віру, що все вийде та надію стати Мамою!

Мені поставили тяжкий для мене діагноз – повна непрохідність труб, і сказали, що ми не зможемо мати дітей. Та дякувати Богу ми попали в «Центр репродукції та планування сім’ї», де нам і дали надію, грамотно усе пояснили та розпочали програму.

ВідгукиХочемо особливо подякувати лікарці Яцишин Наталі Григорівній за її віру, труди. Це людина від Бога, яка творить чудо! А також Лесі Богданівні і лікарю ембріологу, анестезіологу, медсестрам. Низький Вам всім уклін за Ваш професіоналізм, велику працю, злагоджений колектив. Ви робите чудові речі!

Ми пройшли на Державну програму, яку нам розпочали 14 лютого. Наше терпіння та віру нагородили чудесними двома дітками, Артурчиком та Златкою! Нашим двійняткам 18-го серпня буде вже 10 місяців!

ДУЖЕ ДЯКУЄМО БОГУ ЗА ВАС! Ви найкраще, що сталося з нами, Ви змінили наше життя, додали кольорових фарб у сірі будні, завдяки Вам хочеться жити і любити життя! Дякуємо всім спеціалістам за дар материнства! Ви люди від Бога! І дай Боженька, щоб Ваша Державна програма ніколи не закрилася і Ви подарували ще тисячам людей радість стати батьками!

Відгуки14.08.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г. і ГОЛОВЧАКУ І.С.:

ВідгукиДоброго всім дня! Давно хотіла написати відгук про «Прикарпатський Центр Репродукції Людини». Я щаслива Мама, яка хоче щиро подякувати всім лікарям ПЦРЛ. А особливо директору лікарні Головчаку Ігору Степановичу за його щире серце, доброту, людяність і професіоналізм. Який би Він не був зайнятий, він завжди Вас вислухає, посміхнеться, порадить і на прикладі мене, коли я вривалась зі сльозами до нього в кабінет, заспокоїть. Не хочеться писати банально «лікар від Бога», але так і є. Лікар своєї справи. Велика подяка Вам.

Так сталося в моєму житті, що я не змогла завагітніти за 5 років ні разу. Ми з чоловіком звернулися до медичного закладу ПЦРЛ. Я там пролікувалась 3 роки. За всі ці 3 роки тільки гарні спогади, не зважаючи на всі процедури, які я там проходила. За допомогою професійного персоналу все пройшло чудово! Велика подяка всім лікарям і медсестрам, навіть пані господаркам за чистоту в стаціонарах.

ВідгукиВела мене моя лікарка Яцишин Наталія Григорівна, якій і буде наша подяка за нашу донечку!

Наталія Григорівна! Безмежно вдячна Вам за вашу працю та турботу, уважність та щиру допомогу! Ви більше вірили в те, що в нас все буде добре і у нашій сім’ї буде сміх нашої малечі, аніж я. Дякую за нашу донечку!

Звісно, в першу чергу, Богові, адже діти – то вияв Його благословення.

А Наталії Григорівні хочу побажати здоров’я, сили і позитивних, добрих пацієнтів!

Не можу не згадати такі ситуації, коли я заходжу о 2 годині обіду до відділення, а під її кабінетом черга з 15 пацієнтів. Вона приймає всіх, доходить і моя черга, я заходжу, і ви не повірите, Вона Посміхається, щиро так, стомлено, але Посміхається!

Дякую Вам, Наталія Григорівна, і Вашим «бджілка трудівницям», що Ви мені допомогли пройти цей тяжкий для мене шлях з Посмішкою!

Відгуки05.08.2018 / Подяка ГОЛОВЧАКУ І.С.:

ВідгукиУ мене останні кілька тижнів таке переповнююче відчуття щастя… Я настільки тішусь всім, що відбувається довкола… В мені стільки любові, що донечка іноді боїться зі мною обійматися – так я її стискаю в обіймах.))) Вона – моя найбільша радість!!!

Тому сьогодні я хочу від всього серця подякувати людині, завдяки якій народилася Катруся!))) Знайомтеся, чудова людина та лікар від Бога Головчак Ігор Степанович. Саме з ним пройшли всі мої вагітності, вірніше, саме завдяки його роботі ті вагітності наступали.

Напевно, я не зможу знайти потрібних слів… Я буду Вас згадувати все своє життя та молитися щовечора за Ваше здоров’я. Нехай все те щастя, яке Ви даруєте своїм пацієнткам та їх сім’ям, повертається до вас сторицею. Адже без вас моя сім’я була б неповною…

Многая літа! Міцного здоров’я, професійних успіхів, гармонії, злагоди та нових досягнень! Дякую!

Відгуки30.07.2018 / Подяка СИНКЕВИЧ Л.Р.:

ВідгукиЧас летить неймовірно швидко… Зараз я мама двох чудових діток, і дуже хочу подякувати за це «Прикарпатському центру репродукції», а зокрема СИНКЕВИЧ ЛЕСІ РОМАНІВНІ!!!

У нашої сім’ї, як і у багатьох зараз, сталось так, що довго не було діток. Але я дякую Богові за те, що тоді, коли уже зовсім розчарувались і зовсім не знали, як бути далі, нам зустрілась Леся Романівна. Прекрасний лікар і надзвичайно хороша людина! З її легкої руки нам вдалось усе подолати, пройти довгий і складний шлях, але результат вартий того!!!

Я щиро дякую за професіоналізм, турботу і за віру, яку Леся Романівна передала і нам!!! Бажаю Вам наснаги і успіху у роботі!!! І дуже дякую за те, що маю змогу зараз насолоджуватись тим, що є мамою!!!

Відгуки26.07.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиОтакі чудові дітки у вас, Наталія Григорівна! Безмежно вдячні Вам за таке Щастя!

Відгуки24.07.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиНашій найдорожчій малечі вже виповнився рік!!! Це рік щастя та великої радості. Слава Господу Богу за таку милість, що Він привів нас саме у ваш центр і ми завдяки Вам стали щасливими батьками!!!

Бажаю всім щастя народження дитинки і віри, що це обов’язково відбудеться!!!

Відгуки20.07.2018 / Подяка ВОРОБІЮ В. Д.:

ВідгукиЛікарі молодці! Особлива подяка Воробію Володимиру Дмитровичу!

Дякую Вам, Володимире Дмитровичу, за ваше щире серце, золоті руки, мудрість, душевну теплоту!

Відгуки 19.07.2018 / Подяка ЛЕСІ БАГАЙЛЮК:

ВідгукиВеличезне дякую Багайлюк Лесі Богданівні! Лікар від Бога, Людина з великої літери! Дякуючи їй у мене є ці Божі дарунки – діти!

Плідної Вам роботи, Леся Богданівно! Нехай всі, хто хоче мати дітей, вагітніють і народжують! Так, іноді шлях нелегкий, довгий, багато сліз… але йти треба до кінця!

Відгуки 17.07.2018 / Подяка АЛЛІ КУХНІЙ ТА СЕРГІЮ ГАВРИЛИШИНУ:

ВідгукиДякуємо Аллі Кухній та Сергію Гаврилишину за допомогу і можливість стати батьками.

З повагою родина Боєчків з Івано-Франківська.

Відгуки 14.07.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки Кожна жінка мріє бути матір’ю. Але для когось це природнє бажання стає недосяжним…

6 довгих років лікування безпліддя, численні операції та інші медичні маніпуляції, «купа» грошей і підірване здоров’я – з таким «багажем» за плечима в січні 2016 року наша сім’я звернулася у відділ ДРТ Прикарпатського центру репродукції людини. Це була остання наша надія…

Вибір впав на цей заклад, адже він дає один з найвищих показників вдалих запліднень в Україні. Серед пацієнток – дівчата з різних областей нашої держави.

Було непросто, складно, важко… Насамперед психологічно…

ВідгукиСьогодні я щаслива мама маленької Олександри, якій виповнилося 1 рік і 3 місяці. Цьому без перебільшення «ЧУДУ» я завдячую Яцишин Наталії Григорівні і Богу! Наталя Григорівна не тільки лікар від Бога, але й хороший психотерапевт. Вона вселяє жінкам надію і впевненість в позитивному результаті. Вона стала другою матір’ю сотням діток і подарувала таке довгоочікуване відчуття материнства!

Велике Спасибі Вам і всьому колективу відділу! Бажаю допомогти прийти у цей світ не одній тисячі діток!

P.S. Шкодую, що не звернулася до Вас ще 6 років тому…

З повагою, Сашка та її батьки.

Відгуки 14.07.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

Відгуки

Стати мамою було основним бажанням багатьох останніх років мого життя. І от уже скоро місяць, як воно здійснилось! Я до сих пір не можу в це повірити!) Скоро місяць, як я стала мамою двох дівчаток!!! В моєму випадку це, як чудо. І за це я хочу висловити велику подяку Наталії Григорівні Яцишин. Вона не тільки професіонал своєї справи, але й чудова людина!

Щиро дякую Вам за моїх донечок, за моє щастя! Нехай Вас Бог оберігає!

Також не можу не згадати і весь колектив центру. З першого візиту відчула їх гарне відношення, професіоналізм, чуйне ставлення. Ви своєю працею здійснюєте мрії! Здоров’я Вам усім!

Відгуки 13.07.2018 / Подяка ЛІКАРЯМ КЛІНІКИ:

ВідгукиХочу висловити щиру подяку лікарям клініки за людяне відношення до пацієнтів, гарне ставлення та допомогу для сімей, які дуже хочуть мати діток. В клініці не дозволять опустити руки і запропонують індивідуальне лікування для кожного. І в кінцевому результаті у вас буде маленький комочок щастя на руках!

Безмежно вдячна прекрасному складу медичних сестер, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на видужання.

Надзвичайно позитивний професійний колектив під керівництвом чудового лікаря Головчака Ігора Степановича, який робить все для комфорту пацієнтів. Прекрасний професіонал Кухній Алла Анатолівна, яка завжди допоможе і жінки, які приходять до неї на прийом, йдуть з впевненістю, що обов’язково все буде добре.

Великі слова вдячності хочу сказати Яцищин Наталії Григорівні, її людяність і щирість залишаться в серці кожної людини, яка була в неї на прийомі!

Відгуки 13.07.2018 / Подяка ЯЦИШИН Н.Г.:

ВідгукиБезмежно Вам вдячні за щастя стати батьками, за щастя мати дитинку, про яку ми мріяли все своє життя!!! 17 років очікування, поневірянь по різним клінікам та лікарям!!!

Чесно кажучи, вже було мало віри, що я зможу колись завагітніти. Але коли ми приїхали до Вас, я була впевнена, що все буде добре і Ваша фраза: «Ми вас без діток не відпустимо», вселила надію!

Дякуємо всьому персоналу центру, адже таких прекрасних фахівців і добрих людей в наш час мало!!! Ви допомогли стати щасливою всю нашу велику родину!!! Адже всі родичі за нас переживали і разом з нами чекали цього щастя!!!